Vi söker handläggare till förebyggandevadelningen

Vill du vara med och utveckla vår förebyggande verksamhet? Har du förmågan att planera, strukturera och på ett självständigt sätt lösa dina arbetsuppgifter?

Fungerar du samtidigt bra i samarbete med andra och relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt? Då kan du vara vår nästa handläggare på förebyggandeavdelningen!

Vi söker en handläggare till enheten för myndighetsutövning. Enheten för myndighetsutövning ansvarar för förbundets verksamhet inom områdena tillsyner enligt LSO och LBE, tillstånd för brandfarliga och explosiva varor, remisshantering i plan- och byggprocessen samt för övrig myndighetsutövning inom det förebyggande området. Enheten ligger organisatoriskt i vår förebyggandeavdelning.

Som handläggare på enheten för myndighetsutövning kommer du arbeta inom ett brett område med förebyggande frågor, bland annat med tillsyner (LSO och LBE), tillståndsgivning, rådgivning, remisshantering plan och bygglagen, utbildningar, etc. Du kommer även ges möjlighet att specialisera dig inom något område om så önskas.
Vi erbjuder en omväxlande tjänst med möjligheter till anpassning av arbetsuppgifter efter dina tidigare erfarenheter och dina önskemål. Du kommer att bli en del av en väl fungerande enhet med god sammanhållning och hög kompetens.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Sista ansökningsdag: 21 april 2024