Vi söker nya vakthavande befäl

RSNV söker vakthavande befäl för skifttjänstgöring i vår ledningscentral med placering på operativa avdelningen. Utöver skiftstjänstgörning kommer du även tjänstgöra kontorstid med andra arbetsuppgifter så kallade expeditionspass.

Dagtidsarbetsuppgifterna kommer primärt vara kopplade till drift och utveckling av operativa avdelningen och ledningsfunktionerna. Utifrån din bakgrund och profil finns möjlighet till individuell anpassning av arbetsuppgifterna.

Tjänsten är ny och är en del av RSNV:s förändring mot ett schema med åtta vakthavande befäl. Individerna som ingår i systemet kommer under vissa perioder tjänstgöra mer än 50 % operativt då de täcker för varandra vid utbildningar, sjukdomar, semestrar och dylikt. Framför allt under sommarmånaderna är den operativa tjänstgöringsgraden högre.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Sista ansökningsdag: 1 september 2024