Utbildningar

Person som släcker en brand i ett kar under en övning

Utbildningsenheten inom RSNV verkar för att minska olyckorna i samhället och riktar sig till alla som behöver utbildning för att kunna agera vid olyckor och för att bättre kunna förebygga olyckor.

Båstad kommun

Arbetar du inom en verksamhet i Båstad kommun och är i behov av brand- eller sjukvårdsutbildning? Vid årsskiftet 2024 går Båstad kommun ihop med RSNV och du kan redan nu boka in din utbildning för nästkommande år. Kontakta vår administratör på externutbildning@rsnv.se för mer information och bokning av våra utbildningar.

Våra utbildningar

Vår personal har god erfarenhet och gedigen kunskap inom räddningstjänstområdet. Vårt utbildningssortiment finner du i menyn. Vill du hellre ladda ner våra utbildningskataloger för att läsa om kursinnehåll, tider och priser så hittar du dem här:

Är det ingen utbildning som känns helt rätt? Förutom alla våra ordinarie utbildningar kan vi även sätta ihop specialutbildningar inom områden som brandskydd, sjukvård och hantering av farliga ämnen. Hör gärna av dig till oss med dina önskemål.

Vi har specialistkunskapen, resurserna och erfarenheten.

Fick du hjälp av informationen på sidan?